Avís legal

1
Identitat del titular de la web
Aquest avís legal recull les condicions generals que regulen l'accés i l'ús del lloc web www.boteymusica.com, del qual és titular i propietàri Instal·lacions i muntatges Botey, d'ara endavant "BOTEY MÚSICA", societat constituïda a l'any 1992 amb NRT F-105665-M, i amb domicili fiscal a Av. del Ravell, 10, baixos, AD400 La Massana, Principat d'Andorra. Les dades de contacte son el correu electrònic botey@andorra.ad, i els telèfons +376 836 510 i +376 332 661.

L'accés al web és gratuït i la seva visualització no requereix cap registre ni subscripció prèvia.
2
Condicions d'ús
La utilització d'aquest lloc web està subjecte a les presents condicions d'ús. L'accés a aquest lloc web i l'ús dels materials continguts en ella li atribueixen a vostè la condició d'usuari i implica que ha llegit i accepta, sense cap reserva, aquestes condicions.

www.boteymusica.cat, ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l'accés general de tots els usuaris d'internet a la informació, activitats i productes propis o de tercers, oferts pel representat. El seu contingut pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.
3
Política d'enllaços i exempcions de responsabilitat
BOTEY MÚSICA no és responsable pel contingut dels llocs web que l'usuari pot accedir a través dels possibles enllaços proporcionats al lloc web i declara que en cap cas seran examinats o exercitaran cap tipus de control sobre els continguts d'altres pàgines web.

Tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, precisió, veracitat, validesa o legalitat de fora de les pàgines de propietat que es pugui accedir mitjançant enllaços.

BOTEY MÚSICA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany derivat, als usuaris del seu lloc web, per la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, BOTEY MÚSICA no es fa responsable, en cap cas, pels danys i perjudicis que pugui patir l'usuari per navegar per Internet.
4
Propietat intel·lectual
Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, logos, així com mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen a BOTEY MÚSICA.

Tots els drets reservats. D'acord amb la Llei de propietat intel·lectual, es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de tot o part dels continguts de les pàgines web sense el consentiment exprés de BOTEY MÚSICA.
5
Legislació aplicable i jurisdicció
Per la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest lloc web o les activitats en ell, serà d'aplicació la llei andorrana, que expressament sotmet a les parts, sent competents per a la resolució de qualsevol divergència que sorgeixi de o relacionats amb el seu ús, si escau, els jutjats andorrans.